roj vlásečnic
poprášil nebe na prst tlustým pylem
opeřený had
oděl se tylem
a malá noc zněla jako harfa
houpací kůň připomínal bělavého Pegase
pod oknem cinkla tramvaj z marcipánu
mys dobré naděje
tři paže
duše pro půlky
noc s letorosty
obojek s okem Sněhurky
chrt běžel k ránu...
tři nohy zvedal
tlamu... pro hůlky
Jsem šťastná, právě jsem nalezla lístek na tramvaj z marcipánu, a tak hurá, vyjíždím k mysu dobré naděje, cíl sice v nedohlednu, ale jsem mu blíž a blíž... nebo že bych jela naopak? :-))
Moc se mi tvá báseň líbí, Básněnko, je krásná! :-)
28.05.2015 19:45:54 | Helen Zaurak