Chce se mi řvát,
chci pěstmi rozbít okno
a střepy hodit mezi lidi
chce se mi kopat,
seřvat tě
avšak né na místě
kde všichni nás vidí.
Nejsem ten kdo se stydí,
jsem totiž držka...
Celý den jsem byl v klidu,
pak ale rozhovor s tebou zvýšil můj tep
jdi do prdele
seru na slušnost,
spisovnost,
sereš mě ty,
sere mě svět.
Děláš ze všeho vědu,
jsem ve stresu už jen z toho,
jak vše kurevsky dokážeš zveličit
maličkost je fatální problém
a ve mě to vře.
Jednou pošlu tě do píči.