Zrcadla
Anotace: Občas utíkáme před něčím, čeho bychom se měli bát nejméně.
Bojím se toho pána,
toho v zrcadlech,
co vídávám ho z rána.
***
V samotě plamenů,
na popel skličujících,
Jen voda nalézá odvahu.
***
Sedím mlčky a pozoruji ticho na zdech...
Propůjčenou tvář žaluzií...
...a reflektorů auta zář.
***
Prázdnota, jíž vyústěním je jen nicota.
Touha pálit a nebýt spálen.
***
Pavouci snů zatím pavučiny dnešní noci splétají.
Nadále chodím kolem zrcadel, ale už pouze potají...
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, Petbab, Kett, Frr
Komentáře (0)