život je jako lavina,která se z kopce valí,
životem všechno začíná,buď studí a nebo pálí...
život je jako pohádka,s dobrem a nebo zlem,
buď létáš si vysoko v oblacích, nebo se brouzdáš dnem...
ale život je krásný....mám ho ráda...
18.09.2015 11:03:45 | lienka-love
Pokud život dává sílu
vše kolem se děje v míru
pokud ovšem sílu bere
vše kolem se jenom se....
:(
26.09.2015 09:21:15 | Ďábel sám