mám skanzen pro Plaváčka
bruselskou krajku mne
a v palcích mačká
rukávy z bázně
setý trávy
a holí ženám hlavy
pro věnce z vřesu lolitek
hmatový vousy
lehká chůze
kontrasty s cukrlaty
a krásná závrať hříchy páše
červená olše
penízek v zubech
pro Jidáše...
Když si domyslím Tvoji recitaci Básněnko, mám z Tvé básně dokonalý zážitek....:-D ST
30.05.2015 09:12:44 | Nikita44
směju se tady, právě jsem se vrátila do včerejšího večera...řvu tady báseň:-)
30.05.2015 09:43:18 | básněnka
Jistě jsi to zvládla perfektně Ivi...
přesně jako tuto do mého srdce,díky moc;-).
30.05.2015 10:20:02 | Malá mořská víla