Anotace: ....
Za svitu měsíce
jenž plul si klidně krajinou
Zase ucítil jsem tvoji vůni
tak nebesky nevinou
Tvá silueta v záři luny
přicházela ke mě blíž
Zeptal jsem se smím políbit tě
a tys odvětila ano smíš
Pak vpíjel jsem se do tebe
každým pórem Tvého těla
Když vzlétli jsme do nebe
snad zimou jsi se rozechvěla
Když splynuli jsme v jedno tělo
a naše srdce se setkali
Tak při výbuchu této vášně
nebe novým souhvězdím jsme popsali
Rozbouřili jsme i moře klidu
a vyvolali tsunami
Naše hvězdy co vepsali jsme
ať stále září nad námi...
Vždy když se podívám na nebe
Vzpomenu si....