S tebou nebo bez tebe
Anotace: Sladko na jazyku
Každou noc lehce spím
když otvírám oči
celá se roztoužím
první jsi, co do nich skočí.
S tebou mi těžko je
bez tebe hůř
jen žádně rozbroje
tak netrap mě už.
Miluji vůni tvou
sladko mám na jazyku
s náladou nejistou
svírám tě ze zlozvyku.
Takto už nelze žít
konec lásky, volba těžká
nesmím se unáhlit
ano, chci to ode dneška!
Nesmířím se s porážkou
nechci skončit otylá
začnu s jinou náhražkou
čokoládo má milá.
Přečteno 838x
Tipy 15
Poslední tipující: Rozina, Frr, Pamína, knihomolka, Amonasr, Jort, bogen, Romana Šamanka Ladyloba, MARKO, AndreaM, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)