poslala svoje prsty
zvědy
k ňadrům
poplašená poštolka křikla hmatu zády
pro příčnou flétnu ramen
kámen
laso
dýchá ústy
tabulka čokolády
ručně natrhané
maso
se chvělo jako ospalá jehnička
v krabici od klobouků
a rondo z její pleti
zabíjelo sladkost
bez paměti
jsou šutry z katedrály, jimiž svaly tornád nepohnou..jsou páteře slov - který žíraviny z močůvky nepochopení neohnou k o-krajům placatosti krajiny své - páchnoucí molytanovou žlučí ...
básněnko DÍKY ST :-D
11.06.2015 20:44:48 | Frr
že žluč podobá se natrávenému vínu
inu
i andělé maj hříchy
možná že poštolka je plná pýchy a čokoláda hladí hlad...
pojďme ji zlehka zahřívat:-)
11.06.2015 20:47:12 | básněnka