Anotace: ...
Jop... řeks to dobře
Opravdu mam bezbřehou fantazii...
A kromě toho taky obdivuhodnou vůli
... K něčemu se rozhodnout
Umim si živě představit funkční vesmír
Kde se k Tobě už budu chovat jen tak, jak se má
... K ženáčovi
Ale sem strašně ambivalentní...
Nevim, jestli chci
... Umim se rozhodnout k čemukoliv
ALE NEVIM JESTLI CHCI...
... A dyž sme si dali tu první pusu
Řekla sem si: „A doprdele!“
... Doufám, že jen v duchu
Páč nechci vypadat jako holka
Kerá hned po prvnim polibku
Zve k análnímu sexu...
ADOPRDELE! zní mi to pořád v uších
Stejně
Stejně jako tvůj dech
Stejně jako ty hlasy v hlavě
Stejně jako ty Pocity...
Na kerý poslední dobou z vysoka kašlu
... Systematicky postupuju k nejvyššímu stupni
Emocionálního mršství:
Mrška
Mrcha
Mršina
Jop... sem schopna rozhodout se dostat si Tě z hlavy
ALE NECHCI
A v tudle chvíli
Bych byla schopna
Zaprodat svou duši ďáblu
Jen za to, abys mě ještě jednou
Zeškrabal strništem na krku
Jen nevim, jestli by se mu chtělo
Se mnou vůbec uzavírat obchodní smlouvu
Pro ten zatracenej zbytek duše...
Jop... Mam s takovejma Lišákama jako seš ty problém
Sama se sebou...
Přemejšlim vo tom
Jestli sme spolu vlastně nic neměli
Jen díky tomu, že se mi podařilo někde vyštrachat
Poslední záchvěvy sebekontroly
Přemejšlim
Jestli sem za to na sebe spíš hrdá nebo nasratá
Přemejšlim
Kolik mezi náma probíhá voltů
ALE NECHCI už čekat až uhodí blesk
A vyrazí pojistky všude na sever vod mysu Hoorn
Přemejšlim
Jak by se dala ta dodávka elektrický energie vypnout
ALE NECHCI
... Já to mam totiž zatraceně ráda
Ta monumentální mentální selhání
Momentální štěstí
Elektrický napětí
Nepřítomný Pocity
Dovolený pochyby
Animální nápady
Minimální dopady
... Pohledyúsměvydotekyslovaimlčenítouhyvášně
Znáš se, znáš mě...