žijem osamelý život
buď s tebou budem žiť
alebo s nikým
som nikto
skúšam savo
na hojenie vnútorných rán
nenávidím svet
a svet nenávidí mňa
končiaca hra
šach mat
nikto mi nikdy nepovedal
že keď sa odovzdám životu
zničí ma
nikto mi nedal do hlavy zrniečka
toho správneho pesimizmu
všetko sa musíš naučiť sám
z hodiny na hodinu nemáš nič
len hlavu
ktorá už nedokáže rozmýšľať triezvo
a srdce bijúce na protest
som nikto
a nemám nič
už ani tú správnu hladinu šialenosti
Toto sa mi zdá nadbytočné:
som nikto
skúšam savo
na hojenie vnútorných rán
nenávidím svet
a svet nenávidí mňa
končiaca hra
šach mat
A prečo si nepokračovala v prvej osobe? Takto to vyznie trochu ako mentorovanie. :-)
24.07.2015 02:33:49 | nebech
Pokud zakládáš klub šialených, mám vážný zájem o členství. Ve tvém podání to bude dokonalé jako tvé bâsně :)
16.06.2015 19:47:00 | MARKO