Klesání
Anotace: báseň plná entusiasmu
Klesání
Svět utápěl se ve sračkách...
...a já brodil se stále hloubš.
Hledal, však jen marně,
byť jen malou souš.
A každý ze zdánlivých břehů zmizel přede mnou
a tíživou tmu dělal jen větší tmou.
Dral já se vzhůru všecek silou svou,
však klesal a klesal stále hloub...
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)