DOWNLOAD
Anotace: Vzpomněla jsem si na 2001: Vesmírná odysea.
Plno a plno tmavé hmoty
Planety plavou v polévce
Těžko jde zírat do prázdnoty
Prázdnota taky hmotná je
Člověčí vznešené myšlení
Obrázky do písmen dané
To prchavé částic víření
Vzruchy, implusy ano/ne
Všehomír obří rozpětím
Nekonečný do všech směrů
Myšlenky vtělené částicím
Letí tisícem rozměrů
Kdo bude já, kdo bude ty
Myšlení nahrané do hmoty
Přečteno 338x
Tipy 9
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, Jort, MARKO, Malá mořská víla, Frr
Komentáře (9)
Komentujících (4)