Při psaní této básně nebylo zabito ani zraněno žádné zvíře. "Pečená kočka" je takový obrat, který vyjadřuje to, že i kočce je takové vedro, že jen leží a nic jiného se jí nechce. :)
23.06.2015 18:37:03 | remeedios
Pečenou kočku jsem jedl taky, u nás v hospodě v Nuslích, no, na začátku koštnutí to byl ale králík. Nebyla špatná, ale pak se mi špatně udělalo.Díky za připomenutí pečené kočičky :-(.:-)
22.06.2015 21:52:37 | Jeněcovevzduchukrásného
Tak to budeš asi někde na dovolené. Já si tady v Praze momentálně doma přitápím teplometem. A když jde člověk ven, potřebuje svetr.
20.06.2015 16:31:53 | Adramelech