Splundrovanej Svět
Anotace: Díval jsem se na přírodovědecký pořad o jeseterech, a byl jsem z toho hodně smutný, a tohle jsou následky.
Lidé jsou krutí k sobě, k přírodě,
pro mamon udělají cokoli, cokoli co škodí jiným, i jim samotným,
a je to stále do kola, a za tím vším je lidská potvora.
Mohlo být všechno jinak, lepší,
však Kain zabil Ábela, a Svět se stále točí, točí, skučí,
co lidí zničilo duší,
a je to stále do kola, a zatím vším je lidská potvora.
Je mi smutno z toho to Světa, jsem tím vším již hodně unaven,
lásky ještě ve Světě potkáš, však poskromnu, ubývá, ubývá,
chtělo by to zázrak, aby člověk procit,
a nemusel mít pocit,
že člověk je lidská potvora.
(ne všichni jsou potvory, jsou mezi náma i menší potvůrky, a i vyjimeční lidé a to mě drží nad vodou):-)
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: CORONATION, Amonasr, Amelie M., J's ..
Komentáře (5)
Komentujících (4)