Parohy
Svou hlavu skláním hluboko, až k zemi,
tak těžce všechny parohy, nosí se mi.
A patra rostou, jak přibývají roky
a až jich bude věru dost,
pak všechny ty unavené soky,
budu propichovat, pro radost.
Přečteno 339x
Tipy 9
Poslední tipující: Akrij8, Jort, Malá mořská víla, CORONATION, hanele m.
Komentáře (0)