ochutnal zbylé léto ze rtů milenek
lenivé kočky vypadaly jako markytánky z Lemurie
podkasané sukně polonahých múz
nebo alter ego ztracených klíčů od mechanického anděla
i kruhy na hrtanech mají skluz
když záklon obnažuje selfie z předloktí pažby
kdo asi drží nebe?
klepadlo bez omítky dveří
fedrpuše z holubích ztrát
dlažební kostky s modravou barvou moře
dech oken pamatuje zbytky tvých starých map
Co pamatuje dech oken?
I délku
Ježíšových loken
než do nich spadnul stín
dopisů Korintským
24.06.2015 21:06:58 | Pamína
Klíč od mechanického anděla?
trochu se styděla polonahá múza
když se jí rozepnula blůza
...to múza přece nedělá...:-)
23.06.2015 20:44:35 | Nikita44
...vzkazy od alter-ega moří vnitrozemským slaměnkám..stvoly milujících se mořských lilií unášených laskavou větrností záhřmotí...:-D
23.06.2015 18:12:35 | Frr
nálezy nebývají beze ztrát
jednou to a jindy ono
přitom však stále totéž
z různých stran
za veřejemi těchže vrat
23.06.2015 17:52:37 | Amonasr