Anotace: Má to být dvojsmysl respektive, když někdo udělá nějakou chybu a někdo jiný ho zavrhne a nechce mu odpustit a zatvrzuje se, že ten první si odpuštění nezaslouží a pak po smrti chybujcího akorát lituje.
Jsem andělem padlým
a z ohňů pekelných
k nebi tiše hledím
prosím odpusť chybu můj hřích.
Chybí mi slunce zář
prosím odpusť mi otče vrať mi svatozář
že jsem před tebou skryl svůj záměr
a svou tvář
Žáru ohně už mám dost
zápachu spáleného masa
ďábel je ubohost
chci pryč v peklu umírám
Ovšem já zapomněl
na co si to hraju
hrozím ti otče spálím nebe zem tvých krajů
avšak ty mé prosby ani hrozby neslyšíš
Hledím k tobě a prosím prokaž milosrdenství
jak dítě prosící o sladkost
avšak vím že odpuštění příjde
až ze mě zbyde jen vybělená kost
Proč děláme stejnou chybu
ty i já!
že odpouštíme
až když je z chybujícího mrtvola
dobrý námět, cítím v tom potenciál, když budeš psát, budeš se stejně lepšit... jen, prosímtě, tu hloupou anotaci...
29.01.2016 23:30:34 | Dis-Con-Nect-Ted