Běžím s vámi
Anotace: Běžíte jak o závod
Běžíte jak o závod
někdy to i přijde vhod
zrajete, jak dobrá vína
očešu vás, žádná dřina
jak vás zase vrátit zpátky
přiznám si to bez pozlátky
trochu jste se přemnožily
na tom trvám v tuhle chvíli
i když je vás víc než dost
žiju s vámi pro radost
a tak milé roky moje
chci se smířit a bez boje
nejste na mě skoro znát
nebudu vás vážně brát.
Přečteno 376x
Tipy 6
Poslední tipující: MARKO, Pamína, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)