Anotace: ...
Kontinuitou lásky a bolesti
snad kráčím správnou stezkou ke štěstí
I když štěstí rádo klame
Bolestivou podlou lstí
Až obejmu Tvé tělo a políbím Tvé rty
to strachvání odeznělo nejsi tou lstí myško Ty
Jsi nadějí pro lepší zítřky
Že zas se slunce usměje
Jsi modlou co mé střípky života
pomaličku splepuje....
Jsi mozaikou mých vzdálených přání
Které utváříš v něžný zázrak
V poznání života po boku anděla...