ke stvoření libidního léta
patří oteklé prsty parafínu
vůně kmínu
a umění lovu
milovník křehkých duší
voní bizarním pižmem dřeva
vylitá vanička
je jako žena
vlající na paži muže
odraz balónku s héliem
šmouha rtěnky vytvářející ostrov
chtěli jsme zabít Vykoupení
spoluplavci v podzimu