Srp
Mám ohnuté záda do srpu,
kosím slova a narážím na kameny,
zahlazený do oblých frází
ničím poslední zbytky němého kovu,
rezavím v kalné vodě
odhozen na neurčito
šepot trávy mě přerůstá,
nadobro převyšuje zdání marnosti
rukojeť bez věrného doteku trouchnivý,
leží tu, a přece je oddělená,
teplo dlaně zchladlo docela,
aby kámen zůstal kamenem.
Přečteno 309x
Tipy 6
Poslední tipující: kudlankaW, Nikita44, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)