stejně jako bohyně Ceres
vlhkej dýmějovej mor
krvavá lázeň
uštknutej večer
padající za obzor
a nová zeď
co se loupe
když má boty v téru
tajemná ženská
houpavá básní
s boky
téměř k tělu...
houpe boky k tělu-připomíná meduprostou včelu s básní místo žihadla../ ach ta letní z nebe švihadla "-)) /
28.06.2015 19:46:16 | Frr