nikdy mi never
som príliš ovplyvnená životom
bolí ma
zo spánku
ma budí vlastný plač
neviem čo je realita
a čo sa mi sníva
kde je tá hranica?
kde sú všetky hranice
ktoré sme dodržiavali?
kto ich zrútil?
never mi
že sa mám fajn
a never mi
že všetko raz bude okej
nedovolia ti to
tí v tvojej hlave
zvalme to na nich zlato
je to najjednoduchšie
zbavme sa zodpovednosti
a skočme
s niekoľko tonovým závažím na duši
je let kratší
neodpusť mi
nikdy láska
máš na to právo