Jsme, jací jsme
Anotace: Všichni jsme jiní a přitom...
JSME, JACÍ JSME
Jsme jací jsme a není to zlé,
každý máme pozitiva i negativa své.
Každý jsme jiní a přitom stejní,
zkrátka lidé neobyčejně obyčejní.
Schopnostmi i znalostmi se od sebe lišíme,
avšak společně světem lásku a radost šíříme.
Jsme jedineční a tak to má být,
i když to může jakkoli žertovně znít.
Jsme součástí tohoto světa,
který díky nám v lepší vzkvétá.
Buďme rádi za to, jací jsme,
a važme si společně každičkého dne.
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: ztracený 22
Komentáře (1)
Komentujících (1)