Jo... zrušit toleranční patent a zpět do totality katolického područí včele s upalováním čarodějnic, mučením a nemožností psát o tom co chceš. Bůh je jen jeden, Alách akbar, a papež je jeho prorok sršící astrální energií Oriona.
29.06.2015 18:51:45 | Slav Milo