Smrt dotýká se něžně,
ale když se jí chceš dotknout
je zlá.
Zlá jako betonová tíha neodpuštění.
Jako křik do nekonečného města
a kopnutí okovanou botou.
Ale když se tě dotkne
oči ti sjedou po světlech
až do zahrad bílých květů kde zapomeneš
jaké to bylo být člověk.