chudokrevná tráva osiřela
děti znovu dovádějí se svatým Mikulášem
a na mou luční tvář
sněží něha pampelišek
akustické léto je plné smrti
věnečky padají z výšek...
věnečky z uschlých cest spálí ohýnek podzimu na strništích vinopalných
vděků...:-D
02.07.2015 23:51:46 | Frr