žel...
začínám myslet
na návrat
dávno už vím
že nejsem pánem
času
vše kolem mne
neslyšně dýchá
závratně
do úžasu
dovol mi
lilie bílá
napít se z tvého
jasu
moci vzít ještě
řece
pramínek z jejího
vlasu
s měsícem protančit
nejhlubší noc
žel já nejsem
tím pánem času
Přečteno 324x
Tipy 9
Poslední tipující: Helen Zaurak, bogen, Frr, Jort, Nikita44, Amonasr
Komentáře (3)
Komentujících (3)