Tak jsem noc na stráži prosnil,
snad jsem čekal na další díl
seriálu který předevčírem skončil
a nebo se bál co kdybych se už neprobudil..
Ani chvíli hlava nepadala
prostě rád probouzím den
a schoulím se do křídel ze tmy
a ty na mě nezapomeň
a ty na mě nezapomeň
a ty na mě nezapomeň
a ty