elektrický zkrat
leckdy stojí
rejnoka mládí...
časté toužení
vyčerpává onana-
- brzo ztrácí milostný
elán..
o tvůrčím soustředění
a paměti nemluvě..
po vydatných lijavcích
obvykle hyne
plod
melounu
nedospěv ještě
zdaleka ke stupni
lahodné zralosti !...
a co já ?
když se opovážlivě
škrábu
po tajícím rampouchu
vodopádu
k srdci pramene
tyrkysového vzkříšení !...
škrabat se po tajícím rampouchu je dvojí vynaložené úsilí...nutí mě to přemýšlet jak to dopadne:-)
17.07.2015 19:53:06 | Nikita44