Jedno velký (s)ucho...
Anotace: ... Votázky položený v odpovědi - jak běh naboso po náledí...
Sbírka:
Liška a Vlk...
Prošla hvozdy, kde vítr voněl po lesních jahodách a ostružiní
... prošla hvozdy, kterým se zdaleka vyhejbali jiní
Prošla místa, kde vítr vál tak silně
... prošla místa... že i dyby tušil, tak napovídá mylně
Prošla stráně, větrem nepoznamenané
... fouká/nefouká?... nikdo neví, co zrovna si zamane
Prošla zemí, v níž k hranicím vedly značený stezky
... prošla ... prošlo to? ... dyž pršelo do větru za zvuku vohraný desky...
Přejde to? ...
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Frr
Komentáře (0)