Anotace: .
Vyšel jsem ven
a dveře za mnou zaklaplo
cizí město
nafurt
hořící Řím
V tom městě
kde všichni mají klíče od všech dveří
a s podřezanými krky se hraje pantomima
Strach mluvil..
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?