Hutě lidi vycvičí,
teplo je pak neničí,
však kdo v chladnu pracuje,
potí se a běduje.
Dneska huťař penzista,
je vám málem nudista,
teplo též ho umoří,
stále touží po moři.
Na zahradě v bazénu,
má gumovou Mařenu,
je to dobrá náhrada,
ona moře nerada.
Dobrý, hahaha :)))
Zdravím Mařenu gumovou
jistě skvěle plave
nahoru se ze dna hrabe
s naplní lehkou, vzduchovou
Tož, ať tě drží nad vodou!
21.07.2015 21:14:20 | MARKO