Kormidlo pevně v rukou
A nohy vrostlé
do dřeva
Napnuté plachty
Srdce tlukou
Od hrudní kosti
Do střeva
Sbíráme hovna
A stavíme z nich svět
Jsme osamělí
Není nám rozumět
My zapomněli
Jak znít má smysl
Vět
Jsme hovniváli
S nápisy na všech zdech
My milovali
Kdysi...
A teď nám chybí dech
Křičíme hesla
Cizích úst
Kam v nenávisti
Chceme růst?
Krysy!
Nic víc - jen hlupáci
Měníme život
Za práci...
Jsme symptom doby
Pytláci
Jen sleduj - sleduj dobře
Takhle se ČLOVĚK
Utrácí...