stála na okraji známého světa
sypká jak troud
v slaměných nohách divoženek
diskrétní tvář plachého Ábela
v komoře léta
vzývá javory
symbiont lásky
bez srnčí pokory
Ty, když se pustíš do básničky plné různých zvláštních slov, tak z toho je vždycky taková pecka!! :-)
30.07.2015 14:34:51 | Aaliyan
Sypká jenom zvečera
vznětlivá na jiskrný pohled
neduživého Ábela
(potřebují dohled :-)
27.07.2015 15:13:41 | Pamína
vzplane taková ?.. a kdepak, nemá v sobě hořlavinu srnčí hebké pddanosti..
taková, co vzývá stromy-dokáže s nimi tancovat..:-D
25.07.2015 22:40:22 | Frr