Pod bahnitým nebem
vidím Tvou tvář
trochu zkresleně
–jemným prachem hvězd
osleplá.
Zůstávám stát a nedýchám.
A jako hrad z písku,
stavím si z něj
v duši tvrz.
Jen v očích štípe
–láká do nich
proudy slz.
Hrad z hvězdného prachu může třeba vydržet stejně dlouho jako hvězdy..postav jej nad svým srdcem a jsi zajištěna :-)
02.09.2015 13:12:26 | Chancer