*
vůně čaje
a modravý vánek
odpálí noc
jak
ráno
pečlivě do komínku
skládám sny
k nimž se chci vracet
zbytek do pytlíku od rohlíků
(se slupkou banánu
kávovou ssedlinou
a nedokouřenou cigaretou
od včera)
posílám za město
tak začínám každý den
(opakování - matka moudrosti)