... vypadala jako panic s útlými kotníky
náhubek listopadového léta
nebo odkloněný měsíc
v mělkém ráji
albínská dívka
přivoněla k mužům
pak potřísnila ústa...
jen znělé struny
tápaly po šalmaji
Mistrovská báseň ve zkratce, je úžasná, Básněnko, neuvěřitelně křehká... nicméně, závěr je fantasticky vyzrálý, až živočišně erotický, nádhera :-)
01.08.2015 08:12:22 | Helen Zaurak