Anotace: .
Černý kněz nocije patron věcí zlýchz hlubiny a do hlubinzní jeho smích...Tam kde začíná zakázaná zónasvětla neónů a kouřivá clona...za pravdu o tobě vydává tvou klecbudeš chtít zas k sobě, budeš chtít utéct..
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?