neptáš se, neptáš se a hlas můj přesto slyšíš
jak křičí v tiché tmě do noci miluji Tě
ve stínu pláče žena, která Ti dala tak mnoho
a Tvůj stín se v anonymitě směje
sobecky se ptáš posledních vzpomínek
zda jsi chtěl zda dotek stál za všechny hříchy
rozbila jsi mi srdce, na sto tisíc malých kousků
tak jako kdysi já Tobě