vidím tě za další maskou
čtvrtou pátou
neposlední
rozdáváš slova
a nedoteky
strašně moc si bereš
postavíš z toho celý svět a..
..neubráníš ho
proti zemětřesení
tsunami a hurikánům
s ženskými jmény
a já?
zranit teď
nechat ublížit později
ignorovat?
zelená
je pár teček před nadějí
červená
jako vykřičník
po ní
křičím strašně potichu
a ty moc nahlas
mlčíš
tak nikdo neslyší
a nevidí co mají před očima
co máš za lubem
oranžová je otazník
a nemít pravdu
přání
ze své zkušenosti už taková křičení nedělám... každý si na to musí přijít sám a ono to tak bude dobře :-)
09.08.2015 00:00:35 | zelená víla