přeživším
nevím kam jsi dal
ty čistý modrý oči
a srdce
srdce máš zbabělé
tesané z chladného
kamene
ne
ne
ne
tři údery
probdělých nocí
i psanec smí mít život rád
v tom boji o přežití
ač vrhán do všech stran
z bytí do nebytí
Přečteno 341x
Tipy 13
Poslední tipující: vojtěška, jitoush, zelená víla, Jort, bogen, Frr, Amonasr, Helen Zaurak
Komentáře (7)
Komentujících (5)