Anotace: ...
Ach, ty můj živote,
proč stále se snažíš srážet mě na kolena,
má radost zůstala někde na dně oceánu zakotvená
Není nikdo, kdo by ji šel hledat
Vše jsem doposud
svalovala na osud
Ovšem jinde jádro pudla je
já nezvládám svobodu žití
Trápí mě mé na Zemi bytí
A i přes to všechno Slunce dál svítí
slunce dál svítí...neboj se samu sebe...pozvednouti...spatříš život...jeho krásu bytí...úsměv.z.
08.08.2015 21:15:18 | zdenka