Sledování
Anotace: Moje první básnička.Těžko říci, zda je nejlepší.
Svět není dobrý,
Jak se dá uniknout z reality?
To jsou věčné záhady.
Neznám řešení,
A z toho mám těžké svědomí.
Kdo jej ví?
Musí tu být dohoda,
která vše spraví.
Ačkoliv nevím,
kdy smlouva dojde platnosti...
Komentáře (1)
Komentujících (1)