Vítězná
Anotace: aneb motivační :)
Teplo se rozlévá
a tíha mizí
Tohle tě zabíjí,
říkala!
S úsměvem vzpomíná,
že měla krizi.
Ta chuť se veselit,
jenom se smát,
strach to však kazí,
že přijde pád.
A co když přijde..?
Už na to nemysli!
Běž si spíš zaběhat,
to hlavu vyčistí.
A co kyž nemyslím?
Pak to bude tak,
že to co bylo,
bude i pak.
Komentáře (0)