Budu hrdina
Anotace: Svalnatý klučina
Svalnatý klučina stojí mi v cestě
uhnu mu očima tohle má rád.
City své utáhnu v kožené vestě
Zatlačím slzu a budu se smát.
Ne, nejsem hrdina, je to moc okaté
co si chci dokázat v takových hrách.
Odvahu posbírám, tak pojď ty parchante
hruď ti svou nastavím, vždyť jsi jen STRACH.
Přečteno 335x
Tipy 10
Poslední tipující: Pelican, Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, knihomolka, zelená víla, jitoush, AndreaM, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)