Anotace: abcz
Vysátým hercem v bezcitném astmatu,
prosáklý mlhou beztvarosti.
Přebývám zazděný v komatu,
zaražen do smyšlených povinností.
Ponořím plíce do sladkého kyslíku,
nohy pro jistotu přibiji hřebíky k zemi.
Abych, až spatříš mě nevzbudil paniku,
když octnu se slepý mezi vámi
bledými harpiemi.