Přehrady
Anotace: Ještě vymyslet melodii. :)
.
/jsi poslední co zbyl.../
ten divnej chlápek, co stojí před domem
odpočítává kapky
hedvábně bílej pyl
se snáší do kafe s rumem
který nedopil, déšť kreslí mapky
světlo lamp se ani nesnaží
projasnit jeho tvář
jeho duši obnaží
ten stín, co drží stráž
jako přehrady tisíce řek a moří
nedovolí svým vodám proudit ven
utopit lásku v jediném slovu
hned jak zahoří
znovu
udusit sen
jen ten pocit co zastavil tvůj krok
zní mi tu celým pokojem
dvě vteřiny jako rok
dýchám, toužím, vrať se sem
jak srdce bije kdesi mimo mé tělo
s rytmem slz do děště existovat jenom
v tvých dlaních se mu tak najednou zachtělo
pádí ven
jako přehrady tisíce řek a moří
nedovolí svým vodám proudit ven
utopit lásku v jediném slovu
hned jak zahoří
znovu
udusit sen
už nechci...
..vrať se sem..
.
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: bogen, Nikita44, Jort, J's .., hanele m.
Komentáře (0)