Anotace: Rakovina, nemoc, co zasáhne z hůry a najednou je svět a celý váš život jako na houpačce...
:*-(( je to s.v..ě, promiň, téma raději nechat, ale dobře zase zmiňovat.
Jen dlouhý devastujíci marný boj.
Alespoň v mém okolí ano.
Takže asi ani neprobírat, bolestné a hodně.
29.01.2020 23:11:13 | jenommarie
Silná báseň k zamyšlení.
Kéž by všichni dokázali ten nerovný boj vyhrát.
29.01.2020 22:48:33 | Jaruška
Nesnáším tu bestii, už u ní našlo konec hodně mých příbuzných a známých!:-(
23.08.2015 19:34:19 | GiovaniDaVinci
Přesně... Bohužel je silným protivníkem a člověk, ať se snaží sebe víc, tak má pocit, že háže na stěnu hrách a je natolik vyčerpaný, že ho bolí každé mrknutí... A tohle všechno, nekončící boje, pocity a prognózy jako na houpačce jsou kolikrát vykoupeny smrtí... Tou největší daní, kterou můžeme odevzdat!!
I hate it, to...
24.08.2015 21:58:10 | Adele B.