Anotace: .
Stejně vražd a zločinu
jako ze dveří kriminálu,
cítím ze slov a pokecu
když opravdu pozorně poslouchám lidi...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?